Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Gezondheidshuisje Willebroek

Vo

Orthomoleculaire voeding/supplementen

Huidverbetering

Workshops

Voetreflexologie

Huidverbetering


Gelaatsverzorging

Onze gelaatsverzorgingen zijn gericht op huidverbetering en relaxatie. Bij elk bezoek wordt gekeken naar de conditie van je huid op dat moment. Iedere gelaatsverzorging zal dan ook anders zijn. Elke verzorging bestaat uit een dubbele reiniging en peeling alsook een masker. De gelaatsmaskers worden à la minute bereid door je huidspecialist, op basis van de conditie van je huid op dat moment. De verzorging die je krijgt is bijgevolg bij elk bezoek anders. Door ook thuis de aangepaste verzorgingsproducten te gebruiken, krijg je een gezonde en stralende huid.

Kies je voor een uur heb je één gelaatsmasker, bij 90 minuten kan je genieten van een tweede. Gedurende de behandeling laten we je ook nooit alleen. Terwijl de maskers intrekken, kan je genieten van een massage van handen, voeten, nek… Aan jou de keuze.

Wil je een korte kennismaking met de huidverzorging van Rainpharma, dan kies je voor een half uur. Deze verzorgingslijn is Belgisch, puur natuur, bevat geen chemische toevoegingen en bewaarmiddelen.

Daar wij geloven in natuurlijke schoonheid werken wij met puur natuur producten die geen schade kunnen toebrengen aan de huid. Dat betekent ook dat wij niet werken met kleurstoffen en de verzorging dus niet zullen eindigen met een fond de teint of schmink of andere schadelijke producten.

Het is toch net de bedoeling dat je huid er op vooruitgaat, niet?


Tarieven

30 minuten: € 30

60 minuten: € 75

90 minuten: € 105


Huidverbetering

Je huid is je visitekaartje. Wil je de allerbeste versie van jezelf laten zien?

Heb je echt alles geprobeerd en blijf je met huidproblemen zitten? Ben je bereid om je huid echt te verbeteren, dan gaan we nog een stapje verder.

Tijdens een huidverbeteringskuur van 2 maanden leer je exact wat jouw huid nodig heeft.

Na een uitgebreide intake met de epigenetisch huidtherapeute overlopen we samen met jou wat je kan verbeteren. Hoe ziet je voedingspatroon er uit, heb je voldoende vitaminen en mineralen binnen die nodig zijn voor de huidopbouw. Welke producten gebruik je? Heb je huidproblemen zoals eczeem bijvoorbeeld? Wij zoeken mee naar de oorzaken en denken hierbij probleemoplossend om tot een gepast advies te komen. Je kan het programma combineren met 4 of 8 professionele gelaatsverzorgingen van een uur die verzorgd worden door onze huidspecialiste. Bij 4 kom je om de twee weken, bij 8 kom je wekelijks langs voor je verzorging en advies. Op deze manier kunnen we snel evalueren en bijsturen waar nodig. Iedere gelaatsverzorging zal anders zijn afhankelijk van je huidconditie op dat moment.

De professionele verzorgingen kunnen aangevuld worden met producten van Rainpharma voor thuisverzorging. Op die manier werk je mee aan een echte huidverbetering.


Tarieven

Huidkuur 4 behandelingen: € 280

Huidkuur 8 behandelingen: € 520


Boek nu een huidverbeteringsprogramma en maak kennis met de wonderenwereld van Rainpharma!


Kennismakingsbehandeling - 30min - €30 - Alle stappen van het Rainpharma programma duidelijk uitgelegd.


Balance gelaatsbehandeling - 60min - €75 - Helemaal relax met onze voetenwassing - Daarna een gelaatsverzorging met een op maat gemaakt masker - Schouder en nek massage - reflexzone massage op de voeten.